search
top

Ce nu stiati despre varice?

Pentru ca este o afectiune destul de des intalnita, mai ales in cazul femeilor, varicele, sunt o problema despre care ar trebui sa aveti suficiente informatii, astfel incat, daca vreo data veti fi afectate de ele, sa stiti cum sa actionati fara preamulte complicatii sau stres.

Dupa cum bine stiti, despre varice circula multe zvonuri si multe variante de tratamente, insa nu toate sunt corecte asadar haideti sa vedem din ce motiv apar ele si ce sepoate face ca si tratament corect, impotriva lor! In primul rand, aparitia varicelor are mai multe cauze, ele putand sa apara ereditar, in urma unei sarcini, in urma statului foarte mult timp imobilizat la pat sau din cauza obezitatii precum si a statului exagerat de mult in picioare, zilnic.

Cum nu va puteti da seama pana in momentul aparitiei acestor vene inestetice daca sunteti predispuse, singurul lucru pe care il puteti face este sa va menajati,preventiv: sa evitati statul prelungit in picioare, sa nu va ingrasati peste masura, sa aveti o alimentatie echilibrata iar daca sunteti imobilizate la pat sa faceti, pe cat posibil, mici exercitii cu picioarele.

Desi multe persoane, atunci cand sufera de varice, incearca sa se obisnuiasca cu ideea si incearca doar cateva creme apoi se dau batute in fata afectiunii, unul dintre lucrurile pe careprobabil nu le stiati despre varice, este ca ele se pot trata in intregime si dumneavoastra va puteti redobandi frumusetea picioarelor relativ repede si fara eforturi supra-omenesti.

varice

Trebuie sa stiti, insa, la cine sa apelati! Este normal ca in prima faza sa incercati metode naturiste si creme dar daca veti ca varicele nu dispar sau nici macar nu isi amelioreaza aspectul, este cazul sa apelati la un medic specialist pentru vindecare. O astfel de vindecare totala a varicelor se poate face prin patru metode de tratament scleroterapie, tratament laser, flebectomie, stripping fiecare conceputa in asa fel incat sa se potriveasca gradelor diferite de gravitate ale varicelor.

Tratamentele pentru varicele aflate la suprafata pielii nu presupun incizii, pe cand cele aflate in profunzime au nevoie si de mici operatii locale pentru a fi inlaturate. In oricare dintre situatii v-ati afla, nu este cazul sa intrati in panica deoarece interventiile nu sunt dureroase, se realizeaza cu anestezie iar perioada de recuperare este scurta si lipsita de problemesau dureri.

De acum nu mai este nevoie sa invatati sa traiti cu aceste vene inestetice pe suprafata picioarelor ce pot deveni chiar si dureroase ci sa invatat cum sa luptati impotriva lor intr-o maniera cat mai eficienta.

top
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline