search
top

Radacina de Collinsonia pentru varice

Daca dumneavoastra sau cineva cunoscut suferiti de varice, cititi cu atentie acest articol.

Am descoperit ceva care functioneaza, dar inainte sa va prezint tratamentul minune trebuie sa va spun cateva cuvinte despre afectiunea in sine.
Varicele sunt vene inflamate si proeminente care par a fi aproape de suprafata pielii. De cele mai multe ori, sunt albastre si au un aspect inestetic. Printre cele mai intalnite semne si simptome ale varicelor sunt:
• Durere surda in picioare
• Picioare care obosesc usor
• Greutate in picioare
• Inflamatii
• Inchiderea la culoare a pielii (in cazurile severe)
• Amortirea picioarelor
• Mancarimi sau iritatii
Eu sufer de varice de foare mult timp si am incercat cam tot ce am gasit, desi am fost reticienta sa apelez la interventii chirurgicale deoarece nu exista nicio garantie ca varicele nu vor reaparea. In schimb, am apelat la remediile naturiste si medicina alternativa.

varice
Radacina de Collinsonia, cunoscut si sub numele de radacina de piatra, nu este un remediu natural foarte cunoscut pentru tratarea varicelor. Este un tratament excelent si pot atesta personal proprietatile sale curative. Am incercat o multime de lucruri pentru a ameliora varicele si am gasit doar doua tratamente naturiste care chiar functioneaza: dieta cu mancare cruda si radacina de Collinsonia. In acest articol voi discuta despre beneficiile radacinii de Collinsonia si cum va poate ajuta cu problema varicelor.
Radacina de Collinsonia este un diuretic, tonic si restaurator. Un diuretic este o substanta care creste secretia si expulsia urinei. Un tonic este o substanta care intareste si invioreaza un organ sau intregul organism. Conform majoritatii cartilor, acestea sunt proprietatile radacinii de Collinsonia. Dar undeva, intr-o mica gaura in peretele unui magazin cu alimente naturiste care se numea „Atlantis Rising”, un loc care avea podeaua din caramida incalzita si angajtii erau desculti, am gasit cea mai mare carte despre plante pe care am vazut-o vreodata.
Am cautat remedii pentru varice in acea carte si acolo am gasit referinta despre radacina de Collinsonia. Nu mai tin minte proprietatile care ii erau atribuite in carte, dar am retinut ca functioneaza pentru varice; am cautat un magazin Naturopatic unde se vindea planta si am inceput tratamentul pentru varice. Am luat 2 capsule de trei ori pe zi si nu mi-am schimbat dieta, dar am adaugat mai multe fructe si legume. Dupa sase saptamani ma trezeam cu mancarimi deoaree varicele mele se micsorau si cred ca mancarimea era un semn al vindecarii. Eu si sotul meu am fost socati de imbunatatirile pe care le-am experimentat datorita acestei plante. Mai incercasem alte tratamente pentru varice, dar nimic nu a avut asemenea rezultate.
Un singur avertisment trebuie sa va dau. Nu lasati pe nimeni sa va vanda radacina nemacinata. Cumparati-o deja macinata si puneti-o singur in capsule. Colegiul Naturopatic de unde am cumparat-o eu a renuntat la vanzarea radacinii deoarece le-a stricat cateva rasnite cand au vrut sa o macine – nu degeaba se numeste radacina de piatra!
Cautati informatii despre Collinsonia pentru a gasi un furnizor in apropierea orasului dumnavoastra. Este un tratament destul de convenabil pentru varice.

top
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline